ΠΡΟΦΙΛ
ΠΟΛΛΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Η εταιρεία ξεκινά τη δραστηριοποίηση της το 1975 με ιδρυτή το Πολλάτο Γεράσιμο-Σταύρο αναλαμβάνοντας παντός τύπου μεταφορές από και προς Κεφαλονιά καθώς και σε όλη την Ελλάδα. Το πρώτο όχημα της εταιρείας , ένα DAF τριαξονικό μοντέλο του 1975 εκτελούσε τις μεταφορές από και προς το νησί.

Εν συνεχεία, ο υιός Πολλάτος Λάμπρος αναλαμβάνοντας τα ηνία αντικαθιστά το τριαξονικό όχημα σε επικαθίμενο (νταλίκα) δημοσίας χρήσης διότι οι ανάγκες της εταιρείας μεγάλωναν, το δύσκολο έργο της μεταφοράς και η εξυπηρέτηση των πελατών έπρεπε να καλύφθουν στο έπακρο.

Με το πέρας των χρόνων και κατανοώντας τις ανάγκες τις εποχής πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση του παλιού οχήματος με καινούριο νέας τεχνολογίας και εν συνεχεία το 2010 πραγματοποιείται αγορά νέου οχήματος δημοσίας χρήσης μάρκας SCANIA αυξάνοντας έτσι τον αριθμό του στόλου και με οδηγό τον αδελφό του Πολλάτου Λάμπρου, Πολλάτο Διονύση ο οποίος με τη παρουσία του ενίσχυσε το δυναμικό της επιχείρησης.

Το 2014, με γνώμονα την εξυπηρέτηση πρωτίστως των πελατών και την κάλυψη των αναγκών τους, οι Αφοι Πολλάτου προχωρούν σε νέα αγορά οχήματος με σκοπό την εξέλιξη του στόλου και την είσοδο του έτσι σε ένα νέο είδος μεταφοράς, αυτό του ψυχώμενου φορτίου. Έτσι λοιπόν πραγματοποιείται αγορά ενός ακόμα επικαθίμενου οχήματος μάρκας VOLVO με ψυκτικό θάλαμο κατάλληλο για τη μεταφορά κάθε είδους ψυχώμενου φορτίου (κατάψυξης και συντήρησης).

Παράλληλα σε συνδυασμό με την είσοδο στην μεταφορά αυτού του νέου είδους φορτίου ο στόλος ενισχύεται με την αγορά δύο ακόμα φορτηγών δημοσίας χρήσης μάρκας MERCEDES κατάλληλο για τη μεταφορά των προϊόντων (ψυχώμενων και μη) εντός του νησιού με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Έτσι λοιπόν φτάνοντας στο 2016 οι Αφοι Πολλάτου παραδίδουν τα ηνία της επιχείρησης στους υιούς τους Πολλατο Γεράσιμο –Αργύρη και Πολλάτο Γεράσιμο που με τη σειρά τους την ανέπτυξαν σε μια ομόρρυθμη εταιρεία μεταφορών με ισχυρό δίκτυο στις εθνικές και διεθνείς μεταφορές συνεχίζοντας έτσι με επιτυχία το έργο των προηγούμενων ιδρυτών και διαχειριστών της εταιρείας .

Μέσα λοιπόν από αυτή τη σύντομη αναδρομή στο παρελθόν και στην πορεία και την εξέλιξη της μεταφορικής εταιρείας μας μέσα στο χρόνο, μιλάμε για μία οικογενειακή επιχείρηση ξεκινώντας από το παλιότερο και ιδρυτή Πολλάτο Γεράσιμο –Σταύρο μέχρι τους νεώτερους συνεχιστές Πολλάτο Γεράσιμο-Αργύρη, Πολλάτο Γεράσιμο και Πολλάτο Νικόλαο.

Με σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό, σε πληθώρα συνεργατών που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια και σε συνδυασμό με τον σύγχρονο στόλο μας αλλά και το εργατικό δυναμικό μας (10 ατόμων), είμαστε δίπλα σε κάθε απαίτηση και ανάγκη της εποχής για κάθε είδους μεταφορά.

Η προσωπική επαφή με τον πελάτη οποιαδήποτε στιγμή ζητηθεί μας καθιστά τους καλύτερους στο είδος μας.

Με εκτίμηση
Μεταφορική Πολλάτος